Spletna trgovina

Vadba 1+2+3 (veljavnost 1 leto in pol)

70.00

Naročnina velja za 1 leto in pol.

Vadba 1: Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling od enega meseca starosti do obračanja dojenčka, kot je prikazana v tem videu, vpliva na kvaliteto gibalnega razvoja od samega začetka do obračanja dojenčka. Hkrati razvojno gibalna vadba vpliva na samo kvaliteto usklajene mišične aktivnosti (mišičnega tonusa), koordinacijo gibanja, na stabilnost…

Vadba 2: Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja, kot je prikazana v tem videu, vpliva na kvaliteto gibalnega razvoja od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja. Ker pa je pri vseh opisanih gibalnih vzorcih in fazah razvoja zelo pomembno s kakšno kvaliteto dojenček vse skupaj osvoji, je bistveno, da ga znamo vzpodbujati na ustrezen in predvsem kvaliteten način.

Vadba 3: Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje, kot je prikazana v tem videu, vpliva na kvaliteto gibalnega razvoja od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje dojenčka/otroka. Z njo lahko preko kvalitetnih vzpodbud pomagamo k razvoju čim kvalitetnejših čutno gibalnih izkušenj, ki jih bo kasneje ustrezno vključil v svoje vzorce gibanja in drže.

Za nakup izdelka se je potrebno prijaviti v uporabniški račun. V kolikor uporabniškega računa še nimate, si ga lahko ustvarite TUKAJ.

Opis

Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling je zasnovana po svetovno priznanem nevrofizioterapevtskem  Bobath konceptu. Bobath koncept se uporablja po celem svetu v razvojno nevroloških obravnavah otrok z manjšimi ali večjimi motnjami v gibalnem razvoju. Temelji na kvalitetnih vzorcih gibanja in drže ter na kvalitetnih čutno gibalnih izkušnjah, ki jih dojenček preko različnih vaj in položajev občuti in integrira v svoje samostojno gibanje ter držo.

 

Video vadba 1: spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od enega meseca starosti do obračanja dojenčka

VEČ INFORMACIJ O VADBI 1…

Video vadba 2: spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja

VEČ INFORMACIJ O VADBI 2…

Video vadba 3: spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje dojenčka/otroka

VEČ INFORMACIJ O VADBI 3

Deli s prijatelji:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.