Spletna trgovina

VADBA 2 (Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja)

30.00

VELJAVNOST NAROČNINE 1 LETO!

Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja, kot je prikazana v tem videu, vpliva na kvaliteto gibalnega razvoja od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja. Ker pa je pri vseh opisanih gibalnih vzorcih in fazah razvoja zelo pomembno s kakšno kvaliteto dojenček vse skupaj osvoji, je bistveno, da ga znamo vzpodbujati na ustrezen in predvsem kvaliteten način.

POMEMBNO: Istočasno imate lahko aktivirano le eno naročnino. Za aktiviranje več naročnin hkrati, morate registrirati nov uporabniški račun, z njim opraviti nakup, da ima nato vsak uporabniški račun svojo naročnino.

Za nakup izdelka se je potrebno prijaviti v uporabniški račun. V kolikor uporabniškega računa še nimate, si ga lahko ustvarite TUKAJ.

Opis

Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling je zasnovana po svetovno priznanem nevrofizioterapevtskem  Bobath konceptu. Bobath koncept se uporablja po celem svetu v razvojno nevroloških obravnavah otrok z manjšimi ali večjimi motnjami v gibalnem razvoju. Temelji na kvalitetnih vzorcih gibanja in drže ter na kvalitetnih čutno gibalnih izkušnjah, ki jih dojenček preko različnih vaj in položajev občuti in integrira v svoje samostojno gibanje ter držo.

  • Istočasno imate lahko aktivirano le eno naročnino. Za aktiviranje več naročnin hkrati, morate registrirati nov uporabniški račun, da se vsakemu uporabniškemu računu nato dodeli svoja naročnina.

VEČ INFORMACIJ O VADBI…

Video: spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od obračanja dojenčka do kobacanja in samostojnega usedanja

Deli s prijatelji:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.