Spletna trgovina

VADBA 3 (Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje dojenčka/otroka)

30.00

VELJAVNOST NAROČNINE 1 LETO!

Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje, kot je prikazana v tem videu, vpliva na kvaliteto gibalnega razvoja od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje dojenčka/otroka. Z njo lahko preko kvalitetnih vzpodbud pomagamo k razvoju čim kvalitetnejših čutno gibalnih izkušenj, ki jih bo kasneje ustrezno vključil v svoje vzorce gibanja in drže.

POMEMBNO: Istočasno imate lahko aktivirano le eno naročnino. Za aktiviranje več naročnin hkrati, morate registrirati nov uporabniški račun, z njim opraviti nakup, da ima nato vsak uporabniški račun svojo naročnino.

Za nakup izdelka se je potrebno prijaviti v uporabniški račun. V kolikor uporabniškega računa še nimate, si ga lahko ustvarite TUKAJ.

Opis

Spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling je zasnovana po svetovno priznanem nevrofizioterapevtskem  Bobath konceptu. Bobath koncept se uporablja po celem svetu v razvojno nevroloških obravnavah otrok z manjšimi ali večjimi motnjami v gibalnem razvoju. Temelji na kvalitetnih vzorcih gibanja in drže ter na kvalitetnih čutno gibalnih izkušnjah, ki jih dojenček preko različnih vaj in položajev občuti in integrira v svoje samostojno gibanje ter držo.

  • Istočasno imate lahko aktivirano le eno naročnino. Za aktiviranje več naročnin hkrati, morate registrirati nov uporabniški račun, da se vsakemu uporabniškemu računu nato dodeli svoja naročnina.

VEČ INFORMACIJ O VADBI…

Video: spletna razvojno gibalna vadba Baby Handling Od kobacanja in samostojnega usedanja do samostojne hoje dojenčka/otroka

 

Deli s prijatelji:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.