Spletna trgovina

Z gibanjem do kakovostnega gibalnega razvoja

33.90

Priročnik, Z gibanjem do kakovostnega gibalnega razvoja, je namenjen dojenčkom in malčkom, predvsem pa njihovim staršem, ki si želijo, da bi njihovi otroci s pravilnimi gibalnimi vzorci, izboljšali kakovost gibalnega razvoja, gibanja in drže.

 

Na zalogi

Kategorija:

Opis

Priročnik, Z gibanjem do kakovostnega gibalnega razvoja, je namenjen dojenčkom in malčkom, predvsem pa njihovim staršem, ki si želijo, da bi njihovi otroci s pravilnimi gibalnimi vzorci, izboljšali kakovost gibalnega razvoja, gibanja in drže. V priročniku so predstavljene osnovne gibalno razvojne vaje. Razdeljene so po poglavjih glede na starost oziroma zmožnosti otroka.

V prvem poglavju najdemo vaje, primerne za dojenčke od prvega do četrtega meseca starosti oziroma do dojenčkovega obračanja.

Vaje v drugem poglavju so primerne za dojenčke od obračanja do kobacanja in samostojnega posedanja.

Tretje poglavje zajema vaje za dojenčke od kobacanja, samostojnega posedanja in vse do hoje. Vaje v tem poglavju so primerne tudi še za malčke.

Pri vsakem sklopu gibalno razvojnih vaj (Baby Handling) je razloženo, kaj je za določeno obdobje pomembno, na kaj je treba biti posebej pozoren in kakšne težave se v določenem razvojnem obdobju lahko pojavijo. Vsaka vaja je posebej opisana in prikazana tudi na fotografijah, zraven je obrazloženo, kaj z določeno vajo dosežemo in za kaj se jo priporoča.

Vaje v priročniku, Z gibanjem do kakovostnega gibalnega razvoja, se dopolnjujejo tudi s spletnimi programi razvojno gibalne vadbe Baby Handling.

Deli s prijatelji:

Dodatne informacije

Teža 0.58 kg
Dimenzije 16.5 × 23.5 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.