Spletna trgovina

Akcija!

Pravilno ravnanje z dojenčkom (Baby Handling) – DVD

Original price was: €18.00.Current price is: €9.00.

Na DVD-ju Pravilno ravnanje z dojenčkom (Baby Handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov, so osnovne informacije o pravilnem ravnanju z dojenčkom, otrokom. Prikazani so osnovni položaji, ki jih glede na zmožnosti in starost dojenčka lahko prilagajamo in spreminjamo.

Na zalogi

Kategorija:

Opis

DVD – Pravilno ravnanje z dojenčkom (Baby Handling) ter pravilna izbira ustrezne opreme in pripomočkov, vsebuje osnovne informacije o pravilnem ravnanju z dojenčkom in otrokom. Namenjene so predvsem otrokom z normalno potekajočim razvojem. Prikazani so osnovni položaji, ki jih glede na zmožnosti in starost dojenčka lahko prilagajamo in spreminjamo. Ravnanje z dojenčkom obsega aktivno sodelovanje med otrokom in starši, komunikacijo na vseh ravneh in medsebojno poznavanje. Tu ne gre zgolj za poznavanje določenih položajev. Je namreč način življenja, v katerega v vsaki situaciji lahko vključimo elemente pravilnega ravnanja, prilagojenega otroku in situaciji. Tako kot so si dojenčki in otroci med seboj različni, se tudi pravilno ravnanje z dojenčkom razlikuje od otroka do otroka.

Zelo pomembno je, da starši »poznajo« svojega otroka, ga znajo opazovati in spremljati njegov razvoj. Tako jim bo lažje res kakovostno izvajati pravilno ravnanje s svojim dojenčkom, otrokom. 

Deli s prijatelji:

Dodatne informacije

Teža 0.16 kg

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.