(0 artklov) - €0,00

V košarici še nimate artiklov

Priročnik Pravilno ravnanje z dojenčkom (Baby Handling) Zoom

Priročnik Pravilno ravnanje z dojenčkom (Baby Handling)

EAN: Prirocnik
Priročnik priporočajo fizioterapevti, razvojni terapevti, patronažne sestre, babice, pediatri...
Uporablja se kot priporočena literatura na nekaterih srednjih zdravstvenih šolah in fakultetah.

Dobavljivost: Na zalogi

€18,00
Opis izdelka

  Podrobnosti

  Priročnik je namenjen vsem staršem in njihovim malčkom, ki si želijo na najpristnejši in najnaravnejši način doživeti starševstvo že od vsega začetka.

   

  Razdeljen je na dva glavna dela. Prvi je namenjen predstavitvi ustreznih pripomočkov in opreme, kjer so opisana vsa pomembna dejstva, ki jih je pred odločitvijo za nakup koristno poznati, saj se nemalokrat zgodi, da starši za otroka kupijo vrsto pripomočkov in opreme, samo zato, ker jih o tem prepričajo prodajalci. Otroku pa s tem nič ne koristijo, lahko mu celo škodijo. Zakaj bi torej potrošili preveč denarja za nepotrebne in nekoristne stvari?

   

   V drugem delu priročnika pa je opisano pravilno ravnanje z dojenčkom oziroma otrokom (»baby handling«). Otrokov razvoj gre naprej sam od sebe, saj ga ima vsakdo zapisanega v genih. Z napačnim ravnanjem pa razvoj vseeno lahko upočasnimo oziroma mu odvzamemo kakovost. V priročniku, ki je pred vami, je kar nekaj osnovnih informacij, popolnoma drugačen je tudi način razmišljanja o vašem otroku in ravnanju z njim – od držanja v naročju, preoblačenja, hranjenja, podiranja kupčka, kopanja in še mnogo več.

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več o piškotih
x