(0 artklov) - €0,00

V košarici še nimate artiklov

Mnenja o naših izdelkih in storitvah

Moje ime je Veronika in sem mamica 2 letne punčke. Že v prvih mesecih so nam potrdili AD (Atopični dermatitis) in predpisali kortikosteroide. Ker se po kremicah, oljih in dragih losionih stanje žal ni izboljšalo, koža pa slabšala, sem poskusila več naravnih mazil, vendar neuspešno. Zelo pozorni moramo biti na dodatke v naravnih mazilih, saj lahko dražijo kožo.


Nato sem našla Negovalno mazilo za dojenčke, blagovne znamke Baby Handling, ki vsebuje zdravilne rožice in vitamin E za obnovo kože. AD smo rešili v dobrih 14 dneh. Pleničnega izpuščaja ne poznamo ter vnete ritke še ni imela. Kremico uporabljamo že od prvih mesecev za nego ritke, masažo, nego ličk ob hladnem vremenu, lažje razčesavanje las ter ob podrsanih kolenih, ki jih ni malo. Sedaj že sama vzame kremico in pove: "Masiraj masažo. :)" 

Negovalno mazilo toplo priporočam tudi vam, mamice, za razpokane roke in obraz. 

Negujte svoje malčke in sebe čimbolj naravno, saj zdravja ne moremo kupiti.

Veronika V.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Spoštovana ga. Špela Gorenc Jazbec


Zahvaljujem se vam za izčrpen odgovor, napotke in povezave do člankov. Hvala tudi za vaš čas, ki ste mi ga namenili. Res ste super : ).


In naj še izrazim pohvalo… Pohvalo vam ga. Špela, vašemu delu in vaši neizmerni srčnosti : )


Svoj prosti čas, ogromno znanja, energije, potrpežljivosti in pripravljenosti za pomoč namenjate nam staršem. Z vašo virtualno prisotnostjo je namreč mnogo lažje shajati, ste namreč izredno veliko pripomogli k mojemu znanju in izkušnjam, kako ravnati s hipertonim otrokom. Na vaši spletni strani (Baby-Handling.com) vedno najdem zelo uporabne članke, pa tudi ostale vsebine so super. Brez vas in vaše spletne strani bi bila pri svojem ravnanju z otrokom veliko bolj izgubljena in nespretna. Priznam, v veliko primerih bi tudi sama ravnala nehote napačno (prehitro posedanje otroka in podobno).


Aja, pa vaše dudice so zakon, naša dojenčica jih obožuje, drugih sploh noče. Enkrat smo ji iz heca ponudili ploščato in jo je pljunila s tako močjo, da je kar poletela : ) : ) : ).


Ga. Špela, želim vam še veliko energije za nadaljnje ustvarjanje in Hvala, ker ste : )


T. G.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Spoštovani,


vaje, ki ste mi jih svetovali se nama dobro obrestujejo. Sinček potrebuje običajno le še malo stimulacije pa se že dvigne in sedi. Upam, da se bo kmalu usedel čisto sam. Edino pri kobacanju nama še ne gre najbolje. Ali imate morda še kakšen nasvet, da bi odpravila to njegovo asimetrično plazenje (trenutno izgleda kot ranjen vojak, saj se poganja z rokicami in levo nogico). Tudi, če ga nimate sem vam zelo hvaležna, da si vzamete čas in delite svoje znanje z mano.


Lahko bi le zamahnili z roko in mi ne bi svetovali, tako pa se vsakič potrudite in mi odgovorite. Najlepša hvala vam zato.


T.V.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Nad vašim priročnikom (Pravilno ravnanje z dojenčkom) sem navdušena. Končno se je nekdo v Sloveniji lotil in zbral pomembne podatke in jih izdal v slovenskem jeziku v zelo poučnem priročniku. Sem mnenja, da bi morala vaša knjižica poromati v roke vseh mamic že pred nakupom vseh nepotrebnih pripomočkov, s katerimi samo škodujejo svojim otročičkom!

Sama sem absolventka fizioterapije, in pred dobrim letom me je handling še bolj začel zanimati kot prej, saj sem zanosila! Iskala sem literaturo na to temo, vendar v slovenščini ni veliko izbire. Pred kratkim pa sem zopet brskala po knjižnici in naletela na vaš priročnik! Posredovala sem ga tudi kolegicam, s katerim sem lahko končno v pisni obliki dokazala, kaj je za otroka koristno in kaj ne! Sedaj je odločitev njihova ali bodo priporočila upoštevale ali ne! Sama osebno sem zelo vesela, da ste se lotili napisati knjižico z nasveti in srčno si želim, da bi mamice to upoštevale in na ta način nekaj naredile za svoje otroke! Hvala vam za ves vložen trud!

Mateja P.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Rojstvo otroka v vsakem izmed staršev vzbudi vrsto vprašanj in dilem o ravnanju z njim. Ker so danes družine manjše, ti starši nimajo možnosti pridobivanja izkušenj s svojimi mlajšimi brati ali sestrami. V poplavi različnih nasvetov in pripomočkov se pogosto ne znajdejo in v želji, da bi otroku nudili najboljše in največ, ne izbirajo po dejanskih potrebah otrok, temveč podležejo najbolj oglaševanim izdelkom. V tem priročniku je avtorica, ki dela kot fizioterapevtka z otroki s posebnimi potrebami, zbrala načine ravnanja in sodelovanja z otrokom in sredstva za pomoč pri zgodnjem čutno-gibalnem razvoju. Prepričani sva, da bo vsebina v korist staršem in otrokom, in upava, da bo vzpodbudila tudi druge strokovnjake, ki prihajajo v stik z majhnim otrokom. Otroci bodo hvaležni!


Jana Gartner, višja fizioterapevtka, terapevtka RNO
Barbara Ogričevič, logopedinja, terapevtka RNO

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

V priročniku so preprosti, a vendar strokovni nasveti staršem za ravnanje z njihovim otrokom. Menim, da bi vsi prihodnji starši morali imeti priročnik, ki na dober način pove, katere stvari so za otroka naravne, povezane z njegovim normalnim razvojem, hkrati pa odsvetuje nepotrebne pripomočke in ravnanje, ki otrokov razvoj zavirajo. Priročnik olajša staršem prve mesece z novorojenčkom in nato dojenčkom.


Vesna Resnik, diplomirana fizioterapevtka, terapevtka RNO

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljnim brskanjem po strani, se strinjate z našo uporabo piškotkov. Več o piškotih
x