Spletna trgovina

Gnezdo za dojenčka: Roza/Bel z zvezdicami in pikicami

55.00 z DDV

Gnezdo za dojenčke omogoča, da se dojenček lažje umiri in zaspi, saj čuti, da je prostor okoli njega omejen in mu nudi potrebno varnost. Dojenčki v gnezdu običajno spijo tudi bolj kvalitetno in dlje, kot če jih že od začetka odlagamo v posteljico.

Samo še 1 na zalogi

Kategorija:

Opis

Gnezdo za dojenčka je narejeno iz zračnih, hipoalergenih in antibakterijskih materialov. Je lahko in pralno na 30˚C. Peno v podlagi, kjer dojenček leži, lahko odstranimo. Gnezdu za dojenčka je priložena zaščita na predelu glave, ki se lahko posebej pere v pralnem stroju. Trak okoli gnezda je še dodatno okrašen s čipko, ki gnezdu doda nežno noto. Gnezdo za dojenčka ima na mestu kjer se lahko zaveže skupaj, okrasno pentljo, ki je lahko pritrjena na gnezdo ali pa se jo odpne in odstrani. Gnezdo lahko uporabljamo s kraki zavezanimi skupaj, da še dodatno objamemo dojenčka ali pa z razprtimi kraki.

Velikost notranjega ležišča: – Širina: 32 cm – Dolžina: 73cm Material : 100% bombaž, polnilo ležišča: pena, polnilo oboda: sintetična mikro vlakna Pralno na 30˚C Ne sušiti v sušilnem stroju Narejeno v Sloveniji

Deli s prijatelji:

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.